Strand Oroshaza

Mai multe detalii

Strand Gyula

Mai multe detalii

Strand Miskolctapolca

Mai multe detalii

Strand Egerszalok

Mai multe detalii

Strand Hajduszoboszlo

Mai multe detalii

Hotel Dom Szeged

Hotelul Dom se află în inima oraşului Szeged, în vecinătatea renumitei catedrale din oraş.

Dispune de 14 camere cu 2 paturi şi 2 apartamente prezidenţiale. 

Hotel Dom SzegedHotel Dom SzegedHotel Dom SzegedHotel Dom Szeged

 

Hotel Tisza Szeged

Hotelul Tisza*** este destinatia oamenilor care apreciaza serviciile de calitate adaugand confortului modern calitatea unor servicii ireprosabile.

Hotel Tisza SzegedHotel Tisza SzegedHotel Tisza SzegedHotel Tisza Szeged

 

Szeged

Soarele străluceşte aici 2100 de ore pe an, de aceea oraşul aflat la confluenţa râurilor Tisa şi Mureş este numit şi “oraşul luminii soarelui”.      După inundaţia din 1879 a “Tisei blonde”, prin efort internaţional, s-a construit un nou oraş bine proiectat, cu clădiri eclectice, secesioniste.    Produsele de renume mondial ale oraşului sunt salamul “Pick” şi boia de Szeged, ce dă gust specific mâncărurilor maghiare, şi din care se pune din belşug şi în ciorba de peşte, a cărei reţetă se reuşeşte aici cel mai bine.  De aici a pornit savantul laureat al premiului Nobel, Albert Szent-Györgyi, care a produs vitamina C din ardeiul de Szeged              Muzeul de Paprika şi Salam Pick prezintă întregul proces tehnologic al vestitului salam, care a început să fie fabricat din 1869 (vizita se poate face doar prin anunţare anticipată). Una dintre reprezentantele morilor de vânt din câmpie poate fi văzută la Kiskundorozsma. Cactuşi, palmieri, plante deosebite formează colecţia Grădinii Botanice a Universităţii.
 


Anunturi

Taguri

Cazare Gyula Ungaria 2013 Prin pagina noastra, oferim solutii de cazare pentru cei ce doresc sa isi petreaca vacanta in locuri pitoresti. Pentru cei ce detin unitati de cazare, le oferim solutia ideala a promovarii: cabanei, pensiunii sau a hotelului pe care il detin. Cazare Gyula,pensiune Gyula,Hotel Gyula,Cazare Gyula,pensiune Gyula,Hotel Gyula.